Povijest i važne značajke Univerzalne sportske škole ,,GK VG LIMAČI”

Poštovani/a,

Gimnastički klub VG LIMAČI osnovan je 2010. godine u gradu Velikoj Gorici.

2010. godine tada MZOS (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta) verificira plan i program kluba za rad s djecom predškolske i školske dobi.

2011. godine grad Velika Gorica je prepoznao naš plan, program i rad te smo ušli u program potpore realizacije Univerzalne sportske škole za djecu predškolske i školske dobi.

2013. godine klub GK VG LIMAČI postaje privremenom članicom ZSUGVG – Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice gdje smo jednoglasno prihvaćeni kao nova članica zajednice, prepoznavši naš rad i rezultate kluba te s druge strane ono najvažnije, zadovoljstvo djece i roditelja.

2021. godine ZSUGVG – Zajednica sportskih udruga grada Velike Gorice proglašava klub GK VG LIMAČI punopravnim članom zajednice.

Plan i program kluba podijeljen je homogenizirano u tri dobne skupine:

1. Program ,,SPORTSKI VRTIĆ” (3.-5.) godina,

2.  Program ,,ŠKOLA SPORTOVA” (5.-7.) godina,

3. Program ,,SPORTSKA GIMNASTIKA + ŠKOLA SPORTOVA” (7.-13.) godina = 1. – 8. razreda OŠ.

4. Program LJETNA SPORTSKA ŠKOLA – ,,ROLANJA” (3.-13.) godina.

U sva tri programa uključeni su brojni sportovi: sportska gimnastika, atletika, košarka, rukomet, odbojka, nogomet, tenis, borilački sportovi, koordinacijski elementi, streličarstvo i hokej.

Od sezone 2016./2017. godine kluba GK VG LIMAČI obogaćuje plan i program sportskim programom: LJETNA SPORTSKA ŠKOLA – ,,ROLANJA” (3.-13.) godina koji se provodi u mjesecu lipnju i srpnju.

Ovisno o dobnoj skupini, grupi, intenzitet rada prilagođen je isključivo dobi djeteta. Uz svladavanje elemenata, cilj programa je postići i razviti što kvalitetniji nivo koordinacije te motoričku sposobnost svakog pojedinog djeteta.

Profesionalni odnos u radu, s dozom zaigranosti prikladnoj dobnoj skupini djece, jamče Vam magistri kineziologije s višegodišnjim iskustvom u radu sa djecom u svim dobnim skupinama.

S mišlju i logom kluba ,,ZAJEDNO SMO POBJEDNICI” želimo da Vaša djeca, naši sportaši razviju osjećaj samopouzdanja kroz svladavanje sportskih elemenata, ali isto tako stvoriti naviku redovite tjelovježbe.

Naravno, sve će to skupa biti popraćeno sa puno dječjeg smijeha, veselja i ono što djeca najviše vole i zaslužuje, čemu se raduju, to su zaslužene nagrade, DIPLOME i ZLATNE MEDALJE.

S poštovanjem.

 

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU, ZAJEDNIČKOM USPJEHU.

 

Predsjednik kluba:

mag. cin. Ivan Kelava

 

ZAJEDNO SMO POBJEDNICI!

Sport klub VG Limači © 2016

AJ LEE ONLINE CASINO