O KLUBU Univerzalne sportske škole ,,GK VG LIMAČI”

Gimnastički klub VG LIMAČI osnovan je 2010. godine u gradu Velikoj Gorici. 

Vrlo brzo, točnije od 2011. godine grad Velika Gorica je prepoznao naš plan, program i rad, te smo ušli u program potpore realizacije Univerzalne sportske škole za djecu predškolske i školske dobi.

Od 2013. godine kluba GK VG LIMAČI postaje članicom ZSUGVG – Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice gdje smo jednoglasno prihvaćeni kao nova članica zajednice.

Klub GK VG LIMAČI provodi programe sportskih aktivnosti kako za djecu predškolske, tako i za djecu školske dobi. Sve aktivnosti provode se na temelju plana i programa Univerzalne sportske škole koje je odobrilo, verificiralo tada MZOS (Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta).

Navedeni plan i program podjeljen je u tri dobne skupine, odnosno kategorije:

1. Program ,,SPORTSKI VRTIĆ” (3.-5. godina),

2.  Program ,,ŠKOLA SPORTOVA” (5.-7. godina),

3. Program ,,SPORTSKA GIMNASTIKA + ŠKOLA SPORTOVA” (7.-13. godina) – odnosno (1. – 7. razreda OŠ).

4. Program LJETNA SPORTSKA ŠKOLA – ,,ROLANJA” (3.-13. godina).

U sva tri gore navedena programa, uključeni su brojni sportovi. Tako se u planu i programu kluba GK VG LIMAČI nalaze sljedeće sportske grane: Sportska gimnastika, atletika, košarka, rukomet, odbojka, nogomet, tenis, borilački sportovi, koordinacijski elementi, streličarstvo i hokej.

Od sezone 2016./2017. godine kluba GK VG LIMAČI obogaćuje plan i program uz dodatnu sportski program LJETNA SPORTSKA ŠKOLA – ,,ROLANJA” (3.-13. godina).

Ovisno o dobnoj skupini, grupi, intenzitet rada prilagođen je isključivo dobi djeteta.

Uz svladavanje elemenata, cilj programa je postići i razviti što bolji nivo koordinacije i motoričku sposobnost svakog pojedinog djeteta.

Profesionalni odnos u radu, s dozom zaigranosti prikladnoj dobnoj skupini djece, jamče Vam profesori/ce kineziologije s višegodišnjim iskustvom u radu sa djecom u svim dobnim skupinama, odnosno kategorijama.

S mišlju i logom kluba ,,ZAJEDNO SMO POBJEDNICI” želimo da Vaša djeca, naši sportaši razviju osjećaj samopouzdanja kroz svladavanje sportskih elemenata, ali isto tako stvoriti naviku redovite tjelovježbe.

Naravno, sve će to skupa biti popraćeno sa puno dječjeg smijeha, veselja i ono što djeca najviše vole i zaslužuje, čemu se raduju, to su nagrade – zaslužene DIPLOME i ZLATNE MEDALJE.

Za svakog člana kluba imamo SPORTSKE BOČICE i  MAJICE S LOGOM KLUBA za sva tri programa kluba GK VG LIMAČI. Veličine su sljedeće: 3-4, 5-6, 7-8, 9-10.11-12 i 12-14. Za upit majica i sportskih bočica, slobodno se možete obratiti putem facebook inbox poruke, sms i pozivom na 098/ 609 – 630, te upitom u dvorani za vrijeme provedbe sportske aktivnosti – treninga i Oglednog sata.

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!

 

ZAJEDNO SMO POBJEDNICI!

Sport klub VG Limači © 2016

AJ LEE ONLINE CASINO